Ini Ialah Tool Untuk Anda Senang Buat Ayat Iklan

Ini bukan e-book penuh dengan template. Ini tool untuk buat iklan dengan hasil yang tinggi.


Di bawah anda akan nampak ada update template hampir setiap hari... kecuali waktu cuti.

Tak kira anda industri apa pun... bayangkan kalau anda boleh 'curi' idea dari macam-macam industri... dan aplikasikannya dalam pemasaran anda. Ya. Saya bukan nak bagi anda akses kepada template dalam industri anda sahaja... Saya nak berikan anda akses kepada pelbagai jenis iklan dalam pelbagai jenis industri.

Cuba bayangkan kalau anda boleh gunakan idea daripada penjual insurans... dalam jual tudung? Atau jual baju?

'Curi' iklan jual kereta Proton X50, lepastu apply dalam jual... kasut?

Ini ialah perpustakaan untuk anda 'mencuri idea'. Dan juga untuk tengok apa yang boleh anda goreng berdasarkan industri anda sendiri.

Apa orang kata bila guna sistem ini...

Dengan tool ni, tulis iklan dah senang. Pilih, isi, tekan Buat Iklan dan anda akan dapat iklan untuk anda tampal di FB anda. Cuba sendiri di bawah.

  1. Pilih tempat di bawah
  2. Isi Tempat Kosong
  3. Tekan butang Buat Iklan

 

Seperti yang anda lihat, terdapat lebih daripada 137 templates dalam pelbagai industri.

Terdapat juga premium template yang telah membantu usahawan untuk membuat split test dan mencuba iklan kepada audiens mereka sendiri.

Apa yang membezakan tool ini berbanding tool di luar sana ialah tool ini sentiasa di update dengan pelbagai template tambahan.

(Mungkin semasa anda membaca laman web ini, terdapat lebih daripada 10 templates di dalam tool di atas)

137 TEMPLATES DALAM 13 INDUSTRI

Anda boleh pilih apa-apa template yang anda nak, isi tempat kosong, dan tekan generate.

Sekarang ada 137 untuk anda cuba. Yang penting kita sentiasa update template hampir setiap hari kecuali tidur.

Tarikh 3 templates terbaharu dimasukkan dalam sistem TulisAds ini

  • ENGLISH TEMPLATE: HOME RENOVATION SERVICE - 28/10/2020 07:04:03 AM
  • TEMPLATE JUAL PENCUCI BAJU #2 - 27/10/2020 11:24:42 PM
  • TEMPLATE JUAL PENCUCI BAJU - 27/10/2020 11:23:59 PM
CARI IDEA TULIS IKLAN DAH MAKIN SENANG

Masalah paling besar yang dihadapi orang yang nak tulis iklan ialah: idea. Bila ada template fill-in-the-blanks macam ni, senang nak fikir idea untuk menulis dan kadang-kadang template ni tak pakai pun, hanya untuk cetuskan idea yang lagi power dari template ni semua.

Dan bila ada idea yang killer, profit melonjak-lonjak. Tugas template semua ni hanyalah untuk bagi kita senang nak fikir nak tulis apa. Macam saya tulis iklan ini sekarang lah, baca banyak website dan laman web, supaya ada idea datang. Yang bagusnya anda tengok satu website je untuk akses kepada pelbagai bahan marketing.

Yang paling power ialah anda mengambil 2-3 industri punya template dan menggabungkannya ke dalam 1 template.

BERASASKAN PRINSIP PSIKOLOGI TERBUKTI

Setiap template yang anda lihat di dalam ini menggunakan prinsip psikologinya tersendiri.

Ada yang menyerang FOMO. Ada yang cuba bagi pembaca geli hati. Ada yang cuba bagi pembaca bengang (supaya bertindak), ada yang bagi pembaca terfikir untuk bertindak.

Kuncinya ialah iklan kita tidak statik menyerang satu jenis emosi sahaja. Kita semua lahir dengan emosi yang berbeza.

Iklan ini semua membolehkan anda 'bertukang perkataan' dengan pelbagai jenis emosi.

LEBIH BANYAK ROI PADA MASA YANG LEBIH SINGKAT

Untuk berjaya, anda hanya perlu 1 atau 2 winning ads sahaja.

Generate beberapa iklan, test. Tengok hasilnya. Gabungkan beberapa iklan pun boleh.

Dah dapat iklan daripada tool ni, anda boleh copy and paste ke dalam Facebook Ads Manager anda semua iklan-iklan yang anda buat dalam tool ni.

Setiap template mempunyai angle yang berbeza. Jadi anda boleh gunakan sebanyak-banyaknya template di dalam ini sehingga anda jumpa 1 yang betul-betul memancing pelanggan kepada bisnes anda.

Anda boleh tekan-tekan tool di atas.

Main-main isi.

Tengok-tengok dah ada iklan siap untuk anda guna dan cuba.

ANDA AKAN MENDAPAT AKSES KEPADA LEBIH 100+ TEMPLATES DALAM PELBAGAI BISNES

Dengan erti kata lain: kalau anda saje-saje nak cuba tukar buat bisnes lain... Coway ke Cuckoo ke insurans ke jual rumah ke... dan macam-macam lagi... semua boleh. Kita ada semuanya di dalam ni.

Ini adalah sistem untuk memudahkan anda membuat kerja.

Nak buat 3 iklan untuk dicuba? Cari 1 template, tukar sahaja apa yang anda isi sebanyak 3 kali, dah cukup.

Nak buat buat 10 iklan? Cari je dalam ni 2, 3 template, buat perkara yang sama. Cukup dah. Tak perlu nak perah sangat otak.

Ni ada senarai templates yang ada dalam sistem ni

Senarai Templates Dalam
Tulis Ads Online

  1. Template Insurans atau Takaful
  2. Template Hibah
  3. Template Makanan: Jual Perap Kambing
  4. Template Water Filter Coway Cuckoo
  5. Template Jual Minyak Wangi #1
  6. Template Water Filter
  7. Template Makanan 1
  8. Produk Kecantikan #1
  9. Template Produk Kurus Super Pendek #1
  10. Template Cari Agent #1
  11. Template Tudung #1
  12. Template Tudung #2
  13. Produk Kurus #2
  14. Template Tudung atau Pakaian
  15. Template Makanan 2
  16. Template Makanan 3
  17. Template Produk Kecantikan (Nak Ke...)
  18. Contoh Headline #1
  19. Contoh Headline 2
  20. Template Produk Kecantikan #4
  21. Template Produk Kurus Convert #1
  22. Template Produk Makanan Menggiurkan
  23. Template Hibah #1
  24. Template Water Filter Premium #1
  25. Template Water Filter #2
  26. Template SK Magic Water Filter #1
  27. Template Spa Kereta #1
  28. Template Servis Aircond #1
  29. Template Makanan #2 - Style Story Telling
  30. Template Jual Makanan Guna Scarcity
  31. Template Jual Insurans
  32. Template Makanan Sampai Gaduh
  33. Template Super Simple Jual Projek Perumahan
  34. Template Bisnes Sim Kad Tone WOW
  35. Template Coway Air Filter (Penapis Udara) Story Telling
  36. Template Jual Servis Renovate Rumah
  37. Template Produk Kurus #3
  38. Template Astro Home Wifi
  39. Template Jual Kereta Proton
  40. Template Kurus Buang Lemak
  41. Template Pendek Sim Card Halo Telco
  42. Template Jual Madu
  43. Template Pendek Jual Car Seat Baby #1
  44. Iklan Retargeting Produk Kecantikan
  45. Template Promote Store Kecantikan (Pendek)
  46. Template Jual Produk Kecantikan (FB Ads)
  47. TEMPLATE PRODUK KECANTIKAN: APA SKINCARE NI TAK ADA
  48. Copywriting General Ikut Trend
  49. Template Promo Taska
  50. Template Iklan Kedai Perabot
  51. Template Iklan Cermin Mata (Super Pendek)
  52. Template Jangan Tolak Offer Gila Ni Oi!
  53. Template Umum: Ramai Tegur!
  54. Template Produk Kecantikan Lagi
  55. Template Cari Agent Super Pendek #2
  56. TEMPLATE JUAL SERVIS (SESUAI UNTUK SEMUA BISNES SERVIS)
  57. Template Promo Homestay
  58. Template Makanan Rangup
  59. Promo Pelan XOX
  60. Template Makeup Primer
  61. Template Makeup Primer #2
  62. Template Produk Serum Muka
  63. Template Promo Kedai Makan
  64. Template Kelas Mengaji Quran
  65. Template Promo App Mengaji Quran
  66. Template Jual Sistem Agent #1
  67. Template Cari Agent #3
  68. Contoh Template Jual Tudung
  69. Template Recruit Agent #4
  70. Template Kelas Tuisyen
  71. Template Story Selling Dua Kawan
  72. Template Recruit Agent #5
  73. Template Insurance Hardsell
  74. Template Insurance Prudential
  75. Template Kedai Makan Western
  76. Template Kedai Makan Lagi
  77. Template Insurance Bila Encik Tiada
  78. Template Insurance Ini Sahaja Ada
  79. Template Promo Kedai Makan Western
  80. Template Jual Ais Krim
  81. Template Jual Ais Krim #2
  82. Template Jual Tudung #3
  83. Template Jual Tudung #4
  84. Template Jual Kasut
  85. Template Jual Kasut #2
  86. Template Jual Water Filter Cuckoo
  87. Template Jual Water Filter Coway
  88. Template Insurance Prudential BSN Warisan
  89. Template Insurance Prudential BSN Warisan #2
  90. Template Jual Choco Jar
  91. Template Promo Kedai Emas
  92. Template Promo Proton X70
  93. Template Skincare: Serum Muka #2
  94. Template Skincare: Serum Muka #3
  95. Template Makanan Frozen Food
  96. Template Spa Wanita
  97. Template Perkhidmatan Fotografi dan Video
  98. Template Servis Fotografi dan Video #2
  99. Template Promo Kedai Cermin / Spek Mata
  100. Template Promo Kedai Cermin / Spek Mata #2
  101. Template Promo Proton X50
  102. Template Hartanah (Jual Rumah)
  103. Template Hartanah (Sewa Rumah)
  104. Template Recruit Agent Shaklee
  105. Template Jual Unifi
  106. Template Jual Minyak Wangi #2
  107. Template Jual Minyak Wangi #3
  108. Template Jual Minyak Wangi #4
  109. Template Jual Minyak Wangi #5
  110. Template Jual Telekung #1
  111. Template Jual Telekung #2
  112. Template Jual Dorylicious #1
  113. Template Jual Dorylicious and Cari Agent #2
  114. Template Jual Dorylicious and Cari Agent #3
  115. Template Jual Dorylicious #4
  116. Template Catering #1
  117. Template Jual Barang Bayi / Baby
  118. Template Jual Barang Baby / Bayi #2
  119. Template Kedai Repair Phone
  120. Template Catering #2
  121. Template Produk Lelaki #1
  122. Template Jual Makanan Cheese Tart
  123. Template Promo Pakej Perkahwinan dan Wedding Hall
  124. Template Promo Katering
  125. Template Promo Sim Card OneXOX
  126. Template Produk Minuman Kurus
  127. Template Produk Lelaki #2
  128. Template Cari Agent Jual Makanan
  129. Template Catering dan Event Hall #3
  130. Template Jual Nursing Tshirt
  131. Template Jual Lipmatte
  132. Template Jual Hair Tonic
  133. Template Jual Chocotainer
  134. Template Jual Lipstick
  135. Template Jual Pencuci Baju
  136. Template Jual Pencuci Baju #2
  137. English Template: Home Renovation Service

Jadi...

Berapa harga untuk sistem ini?

RM79 Untuk 3 Bulan

Untuk mendapat akses kepada semua template, anda hanya perlu membayar sebanyak RM79.00 untuk 3 bulan.

RM79.00 akses 3 bulan untuk tool yang akan memudahkan kerja marketing anda.

Anda hanya perlu 1 atau 2 iklan yang hebat sahaja untuk mendapat pulangan berkali-kali ganda untuk tool buat iklan ini.

Selain itu anda akan mendapat...

#2 Kamus Perkataan Untuk Pastikan Pelanggan Anda Tak Bosan Baca Iklan Anda

Prospek yang baca iklan anda mesti bosan kalau anda tak habis-habis cakap cantik, cantik dan cantik.

Ketahui lebih banyak cara untuk cakap benda yang sama dengan perkataan lain.

Apa perkataan yang membawa maksud kurus selain daripada perkataan kurus?

#3 Video Marketing Library Untuk Ilmu Marketing Advanced

Sekarang ni saya ada letak beberapa video di dalam perpustakaan marketing Tulis Ads ni.

Contohnya... anda akan pelajari bagaimana untuk 'test' audience cepat-cepat. Cara nak bakar duit cepat-cepat tengok audiens bagaimana dan move on.

Satu lagi video saya tunjukkan macam mana saya ambil template takde kaitan untuk buat iklan Proton X50.

Siapa kata template macam-macam tak boleh pakai untuk produk macam-macam? Banyak cara kalau kena caranya.

Bukan itu je:

BOLEH BUAT DUIT DENGAN TULIS ADS ONLINE

Hanya pengguna berbayar sahaja boleh menjadi affiliate system ini. Tak perlu renew pun. Ya, janji pernah pakai sistem ni, dah boleh jadi affiliate. Semudah itu.

Anda boleh mendapat 40% daripada harga kawan atau audiens anda beli.

Anda ada downline atau kawan dalam industri yang sama (atau industri lain)? Ajak dia pakai tool ini. Anda akan dapat 40%.

Kalau dia ambil yang tahunan, anda dapatlah 40% daripada pakej tahunan tu. Buat duit sambil pakai tool yang memang anda pakai untuk buat iklan.

Dengan kata lain, saya memberikan 2 benda di dalam ini:

  1. Tool untuk anda buat iklan dengan mudah
  2. Buat duit geli-geli secara pasif setiap bulan

Kalau anda merupakan agen insurans ataupun jurujual di dalam sesuatu network, ini sesuatu yang boleh network anda gunakan.

Dengan kata lain, saya bukan sahaja nak bagi anda pakai tool ni (dengan harga yang sangat-sangat berpatutan), saya nak anda buat duit juga dengan tool ini.

Dua sekali dapat.

INI BUKANNYA 'ONE OFF TOOL' UNTUK ANDA PAKAI...

Ada penulis-penulis iklan yang bekerja untuk memenuhi permintaan anda, tanpa anda perlu membayar gaji bulanan mereka.

Dalam pelbagai kategori.

... makanan... kesihatan... pelbagai jenis kedai...

Tulis Ads Online ni adalah tool yang akan memudahkan anda untuk buat pemasaran. Tulis iklan jadi lagi senang bila ada banyak contoh untuk dirujuk. Di satu tempat.

Untuk 'cuba-cuba' buat sales untuk bisnes baru anda.

Di dalam laman ahli, anda boleh request template untuk dimasukkan ke dalam sistem.

Ada yang kata macam ni...

"KALAU MACAM TU NAK TUNGGU LAGI LAH SAMPAI TEMPLATES BANYAK!"

Semalam, ada pelawat cakap macam ni kepada saya.

Saya OK je kalau dia tak beli.

Cuma: pesaing anda mungkin dah ada akses kepada tool ini.

Tool ini bukan sahaja ada template. Ia ada headline generator... ada library untuk anda tengok... dan macam-macam lagi.

Dan lebih banyak ads pesaing anda buat, semakin naik dia.

Pesaing anda lebih kreatif membuat iklan kerana dia mempunyai akses kepada database templates dan iklan-iklan dengan pelbagai teknik psikologi dimasukkan di dalamnya.

Hasilnya? Mereka dapat memancing lebih banyak prospek untuk mengeluarkan dompet dan membeli terus kepada mereka.

Lagi banyak pancing anda pasang, lagi cepatlah anda tahu mana satu pancing dengan umpan yang tak mengena. Dan bila senang nak memancing dan mengumpan, senanglah anda nak mencari dan mendapat jualan yang anda nak tu.

MEREKA SUDAH DAN SEDANG MENGGUNAKAN TULIS ADS ONLINE NI UNTUK PERNIAGAAN MEREKA

Dengan kata lain...

Guna Tool Ini Untuk Mudahkan Kerja Menulis Iklan Anda dan Team Anda. Sambil Tu, Buat Duit Sebagai Affiliate Tool Ni Pun Boleh Kalau Nak

Jika anda berminat untuk dapatkan tool ini, isi nama, no telefon, emel dan juga pakej yang anda mahukan di bawah.

Setelah membuat pembayaran, sila pastikan anda menunggu sehingga anda ke page untuk tetapkan password sistem ini.

Nama
Emel
No Telefon
Pakej

Nota: pembayaran kad kredit akan dikenakan caj pengurusan kad kredit. Untuk FPX tiada caj tambahan dikenakan.

Lifetime DIBUKA

Lifetime ada 20 unit untuk sekarang. RM1299.

Tak perlu fikir mengenai bayar lagi bulan atau tahun-tahun. Sentiasa dapat update. Macam yang anda lihat di dalam senarai template, sistem copywriting ini sentiasa dikemas kini.

Mereka yang ambil lifetime, kita bagi sesi consultation. Kita go through marketing funnel bisnes. Letakkan iklan di tempat yang betul. Kita cuba optimize marketing sehabis-habisnya. Sampai kaya (lagi). Dan lagi.

FAQ (Soalan Yang Sering Ditanya)

Q: Macam mana kalau templates untuk kategori produk saya tak ada?

A: Kita sentiasa mengemaskini database kita (hampir setiap hari) dengan template baru. Ada juga template umum yang boleh digunakan untuk pelbagai jenis produk.

Selain daripada itu, saya sangat-sangat mengalu-alukan pembeli untuk request templates baharu supaya saya boleh tambah templates tersebut di dalam tool copywriting ini.

Ambil je pakej tahunan, tak payah fikir apa-apa tengok-tengok macam-macam templates dalam macam-macam niche ada. Kalau anda jual banyak jenis produk lagi bagus: anda beli sekali je tak perlu beli banyak kali untuk pelbagai jenis template.

Q: Ada templates je ke?

A: Selain daripada templates, kita ada juga library dan juga kamus yang boleh anda gunakan untuk menambah kosa kata penjualan anda. Maksudnya bukan takat templates je, sebenarnya banyak lagi value added bonuses yang ada dalam tu tapi saje tak cerita sini.

Q: Berapa ramai orang boleh pakai sistem ni tuan guna satu login?

A: The best ialah beli sorang satu. Kemudian, suruh kawan atau client atau agent tu beli dari tuan. Tuan dapat komisen dari produk ni. Kalau tuan nak offer rebat pun boleh.

Yang paling penting bagi saya, senang untuk anda tulis iklan dengan tool Tulis Ads Online ni.

Dicipta oleh Abdul Rahman. Freelance Software Developer dan Marketer. Hubungi di Facebook atau di Telegram.